Liigu edasi põhisisu juurde

Tasakaalustatud toitumise edendamine töökohal

Koolitus

Asukoht
Sihtrühm
Organisatsioonis töötajate heaolu, töötervishoiu, tööohutuse, tervisedendusega tegelevad spetsialistid, personalitöötajad, töökeskkonnavolinikud, tervisetiimide liikmed või teised töötajad, kelle ülesandeks on need tegevused seatud.
Keel
eesti keel
Eesmärk

Anda uusi teadmisi ja praktilisi nõuandeid tasakaalustatud toitumise toetamiseks töökohal, töötajate ootusi ja vajadusi arvestades

Oodatav tulemus

Koolituse lõpus osaleja:

  • Mõistab töökeskkonna ja tööandja rolli töötaja tervise, sh toitumisharjumuste ja võimaluste kujundajana ja tasakaalustatud toitumise seost liikumise, vaimse tervise, uimastiennetusega
  • Omab teadmisi einestamiseks vajalike puhkepauside korraldamise nõuetest, toitumise üldpõhimõtetest ja töökontekstist tulenevate erinevate vajadustega arvestamisest (sh vahetustega töö, kaugtöö, sh teiste riikide näited, head praktikad)
  • Teab toetava keskkonna kujundamise võimalusi töökohal (puhke- ja söögiruumide kujundamine ja hügieen; koosolekukultuur; joogivee (köögi- ja puuviljade pakkumine jms))
  • Omab tööriistu (nt juhendmaterjalid, videod, usaldusväärsed infoallikad, koostööpartnerid), mida kasutada ja/või töötajatele kättesaadavaks teha

 

Õppe kogumaht

3 akadeemilist tundi

Kava

10.5011.00

Kogunemine veebikeskkonda

11.0012.30

Loeng

12.3013.00

Paus

13.0013.45

Loeng

Koolitajad
Kätrin Karu-Lavits, Karu Consulting OÜ
Dokument läbinutele
Tõend
Hind
Tasuta
Korraldaja
Tervise Arengu Instituut
Kontakt
Merike Org, merike.org@tai.ee